Jäsenhuone|Työhuone

Ilmoittautumislomake/jäsentietojen päivitys

 

1. Ilmoittautuminen

Jokainen luistelija on ilmoitettava tällä lomakkeella kaudelle 2017-2018. llmoittautumislomakkeen avulla varmistamme yhteystietojen ajantasaisuuden mm. tiedotusta varten. Jos Teillä on kysyttävää, niin voitte lähettää tiedusteluja osoitteeseen hallitus1@vaasanluistinkerho.fi 

Huom! Kaikki luistelevat sisarukset ilmoitetaan erikseen, samalla ilmoituksella voi siis ilmoittaa vain yhden luistelijan kerrallaan!

 

2. Luistelijan tiedot

*
*
*
*
*
*
*
*

3. Huoltajan tiedot

*
*
*
*

Toisen huoltajan tiedot

4. Luisteluryhmä

Valmentajat määrittelevät luisteluryhmän taitotasojen mukaisesti. Jos et ole varma, mihin ryhmään ilmoittaudut, varmistathan valmentajaltasi. Jos olet uusi luistelija seurassamme, niin valitse En tiedä ryhmääni-valinta.

5. Valokuvauslupa

Mikäli ette anna valokuvauslupaa, ei lapsenne voi osallistua seuran  järjestämiin tapahtumiin. Näytöksissä, harjoituksissa tai kisoissa otettuja valokuvia ja muuta mainosmateriaalia käytetään seuran mainostamiseen.

6. Jäsenmaksun suuruus päätetään seuran jäsenten toimesta kevätkokouksessa. Kaudella 2017-2018 jäsenmaksu on 15€/ luistelija. Jäsenmaksu laskutetaan syyskuussa tai uuden jäsenen liittyessä seuraamme. Luistelukoululaisilla jäsenmaksu sisältyy luistelukoulumaksuun.

Olen lukenut seuran säännöt ja seuran sääntöjen soveltamisohjeet ja  sitoudun noudattamaan niitä.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.