Jäsenhuone|Työhuone

Seuran esittely

Tärkeä osa Vaasan urheilutarjontaa

 

Vaasan Luistinkerho tarjoaa harrastusmahdollisuuden koulutettujen valmentajien johdolla kaikentasoisille taitoluistelun ystäville. Kerran viikossa kokoontuvissa luistelukouluryhmissä opitaan luistelun alkeet ja pari kertaa viikossa kokoontuvissa harrastajaryhmissä päästään jo pidemmälle taitoluistelun saloihin. Eri-ikäiset kilpaluistelijamme harjoittelevat kuutena päivänä viikossa ja tulostakin syntyy; parhaat luistelijamme kilpailevat SM-tasolla.

Vaasan Luistinkerho ry järjestää vuosittain sekä kansallisia että kansainvälisiä taitoluistelukilpailuja. Keväisin on vuorossa perinteeksi muodostunut jääshow upeine lavasteineen ja valoefekteineen. Tarinallisessa jääshowssa esiintyvät kaikki seuran luistelijat ja tunnelma on sen mukainen. Upeita jääshow-esityksiä on järjestetty nykyisessä mittakaavassaan jo kymmenen vuoden ajan ja katsojamäärät ovat olleet jopa 1500:ssa.

Vaasan Luistinkerho on dynaaminen urheiluseura, joka tarjoaa jäsenilleen luistelun iloa ja riemua sekä elämyksellistä yhdessä tekemistä. Seuran toimintaan on antoisaa osallistua niin harrastajana, valmentajana, vanhempana kuin myös tukijana. 

Vaasan Luistinkerhon osaavien ja koulutettujen valmentajien ja ohjaajien opastuksella seuran tunneilla liikkuu viikoittain yli 150 luistelijaa.  Seuran tarjoaa lapsille, nuorille ja aikuisille mahdollisuuden harrastaa taitoluistelua jokaiselle sopivalla tavalla, liikkumisen ilosta tavoitteellisempaankin kilpaurheiluun.

Vaasan Luistinkerho Vasa Skrinnskoklubb ry on perustettu huhtikuun 20. päivänä 1953 ja sen tarkoituksena on ylläpitää ja edistää harrastusta taitoluisteluun. Tarkoituksensa toteuttamiseksi seura järjestää taito- ja kuntoluisteluharjoituksia, kilpailuja, näytöksiä ja koulutustilaisuuksia, seura on Suomen Taitoluisteluliiton (STLL) jäsenseura.