Kesäleiri 2022

Vaasan Luistinkerho ja Kuopion Luisteluseura järjestävät 30.7-3.8.2022 taitoluistelun kesäleirin Tanhuvaaran urheiluopistolla. Leirille ovat tervetulleita sekä seurojen omat että muiden seurojen luistelijat.

Leiri on suunnattu Tinteille, Mineille, Alue-, B- ja A-Silmuille, Alue-, Kansallisille ja SM-tason Debytanteille, Noviiseille ja Junioreille sekä Taitajille. Luistelijat jaetaan leirillä ryhmiin taitotason mukaan. 

Valmentajina leirillä toimivat seurojen omat valmentajat Hennette Toivanen, Emilia Simonen, Moona Heikkinen ja Veera Lehmuskallio. Fysiikkavalmennuksesta ja tanssista vastaa Riina Paarma.

Leirillä vierailevana valmentajana toimii Etela-Vantaan Taitoluistelijoiden päävalmentaja Sirkka Kaipio 2.-3.8.2022. Sirkka valmentaa mm. olympiaedustajaamme Emmi Peltosta sekä Roman Galayta. 

 

Jääharjoitusten lisäksi leirilla on monipuolisesti oheisharjoituksia: laji- ja fysiikkatreeniä, tanssia ja kehonhuoltoa.

Leirillä on myös luvassa luistelijoille mukavaa iltatekemistä ja ohjelmaa, kuten uintia ja saunomista rantasaunassa.

Hinta 545€ , joka sisältää jää- ja oheistoiminnan lisäksi majoituksen Tanhuvaaran Urheiluopistolla täysihoidolla. 

Sitovat ilmoittautumiset 21.3.2022 mennessä. Ilmoittautumisajan jälkeen laskutetaan ennakkomaksu 200€, loppuosa hinnasta laskutetaan myöhemmin. 

Peruutukset ainoastaan lääkärintodistuksella.  

Seurat pidättävät oikeuden muutoksiin. 

 

Vanhemman/vanhempien ja sisarusten on mahdollista tulla lapsen mukana leirille. Vanhempien ja sisarusten majoitus 81€/vrk. Perheenjäsenten tiedot ilmoitetaan lomakkeella ja seura tekee kootusti ilmoittautumisen Tanhuvaaraan ilmoittautumisajan päätyttyä. 

 

 

 

Ilmoittautuminen kesäleirille 30.7-3.8.2022

*
*
*
*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.