Kesäleiri 2023

Vaasan Luistinkerho ja Seinäjoen Taitoluistelijat  järjestävät 17.7.-21.7.2023 taitoluistelun kesäleirin Kuortaneen urheiluopistolla. Leirille ovat tervetulleita sekä seurojen omat että muiden seurojen luistelijat.

Leiri on suunnattu kaiken ikäisille ja tasoisille  luistelijoille. Luistelijat jaetaan leirillä ryhmiin taitotason mukaan. 

Valmentajina leirillä toimivat seurojen omat valmentajat Petra Ranta-aho, Hennette Toivanen ja Emmi Tankka.

Leirillä vierailevana valmentajana toimii Nuorten Olympiavalmentaja Sirkka Kaipio ja koreografi Evelina Lorek

Jääharjoitusten lisäksi leirilla on monipuolisesti oheisharjoituksia: laji- ja fysiikkatreeniä,  ilmaisutaitoa ja kehonhuoltoa. Harjoituksia on 2+2. 

Leirillä on myös luvassa luistelijoille mukavaa iltatekemistä ja ohjelmaa, kuten uintia ja saunomista rantasaunassa.

Hinta 499€ , joka sisältää jää- ja oheistoiminnan lisäksi majoituksen Kuortaneen Urheiluopistolla täysihoidolla. 

Sitovat ilmoittautumiset 30.4.2023 mennessä. Ilmoittautumisajan jälkeen laskutetaan ennakkomaksu 200€, loppuosa hinnasta laskutetaan myöhemmin. 

Peruutukset ainoastaan lääkärintodistuksella.  

Seurat pidättävät oikeuden muutoksiin. 

 

Vanhemman/vanhempien ja sisarusten on mahdollista tulla lapsen mukana leirille. Vanhempien ja sisarusten majoitus 80€/vrk. Perheenjäsenten tiedot ilmoitetaan lomakkeella ja seura tekee kootusti ilmoittautumisen Kuortaneelle ilmoittautumisajan päätyttyä. 

 

 

 

Ilmoittautuminen VLK:n ja SeiTL:n kesäleirille 17.7-21.7.2023

*
*
*
*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Evelina "Eve" Lorek on ammattikoreografi ja liikunta- ja hyvinvointivalmentaja. Koulutukseltaan Eve on liikunnanohjaaja (AMK). Liikunta-alan opintojen myötä Eve opiskeli vaihto-opiskelijana Espanjassa Granadan yliopiston liikuntatieteellisessä ilmaisutaitoa, tanssia, koreografia tekniikoita, improvisaatiota, akrobatiaa ja rytmiikkaa. Vuosien varrella Eve on käynyt säännöllisesti liikunnan ja urheilun täydennyskoulutuksissa, kuten Suomen Taitoluisteluliiton järjestämissä askeltekniikka ja koreografiakoulutuksissa (kouluttajana Maikki Uotila-Kraatz). Lisäksi Eve on ollut yhdysvaltalaisen huippukoreografin Thomas Dicksonin opissa "Turning energy into art" -koreografiakoulutuksessa (2020).

Taitoluistelukoreografin työt Eve aloitti opiskeluiden ohella jo vuonna 2007. Koreografina Eve on toteuttanut unelmiaan myös Nelosen Dancing On Ice TV-ohjelmassa sekä Helsingin taitoluistelun MM-kisojen 2017 avajaisten luovassa suunnittelutiimissä.

Tällä hetkellä Eve opiskelee positiivisen psykologian valmentajaksi. Eve on ennestään myös life coach ja NLP-valmentaja.

Kilpaurallaan Eve kilpaili yksinluistelussa SM-junioreihin asti. Kilpauran jälkeen palo esiintymiseen oli niin valtava, että Eve haki Disney On Ice- jääshow’hun lopulta saaden myös pääroolin show'ssa.

Koulutus:

  • Liikunnanohjaaja (AMK) - Haaga-Helia AMK 2010
  • Granadan yliopisto, liikuntatieteellinen (Espanja); koreografia tekniikka, rytmiikka, tanssi, kehonilmaisu ja ilmaisutaito, improvisaatio, akrobatia/telinevoimistelu 2009
  • Positive Psychology Coach opinnot käynnissä ja valmistuminen elokuussa 2023
  • Sertifioitu NLP-valmentaja 2012 & Life Coach 2011
  • Thomas Dickson "Turning energy into art" -koreografiakoulutus
  • Maikki Uotila-Kraatz koreografiakoulutus STLL
  • Jorma Uotisen koreografiakoulutus Svoli
  • Taitoluisteluvalmentaja I-taso STLL

 

Sirkka on Suomen Taitoluisteluliiton Nuorten Olympiavalmentaja (NOV). Sirkka on toiminut lasten ja nuorten sekä kansainvälisten huippuluistelijoiden valmentajana yli 45 vuotta. Hän aloitti valmennusuransa vuonna 1976 ja on toiminut päätoimisena valmentajana vuodesta 1978. Elämäntyönsä valmentajana hän on tehnyt Etelä-Vantaan Taitoluistelijoiden palveluksessa.  Sirkka on koulutuksestaan ammattivalmentaja. Seuratyön ohessa hän on toiminut muun muassa Suomen Taitoluisteluliiton Nuorten Projekti 2000 -valmennuksessa, maajoukkueen vastuuvalmentajana ja liiton kouluttajana. Hänen valmennettavansa ovat saavuttaneet kymmeniä Suomen ja Pohjoismaiden mestaruuksia sekä arvokilpailuedustuksia. Sirkka jatkaa vapaa-ajallaan Emmi Peltosen henkilökohtaisena valmentajana. Yhdessä he osallistuivat Pyeongchangin talviolympialaisiin vuonna 2018.