K1

Kilpailemiseen valmistava ryhmä K1

K1-ryhmä on seuran Minit-ryhmästä siirtyville luistelijoille. Ryhmän tavoitteena on toimia kilpailemiseen valmistavana ryhmänä. Ryhmässä tehdään mahdollisesti ensimmäinen alkeiskilpailuohjelma, joka on hieman varsinaista kilpailuohjelmaa lyhyempi. Seura järjestää omia harjoituskilpailuja ja esiintymisiä, jotta luistelijat pääsevät tutustumaan kilpailemiseen tutussa ympäristössä.

Ryhmässä harjoitellaan perusluistelua, helpoimpia askeleita ja käännöksiä, monipuolisesti liukuja, peruspiruetteja sekä yksöishyppyjä. Oheisharjoittelu tukee jäällä tehtävää luisteluharjoittelua sekä vahvistaa monipuolisesti luistelijan liikuntataitoja. Oheisissa harjoitellaan motorisian perustaitoja, tasapainoa, ketteryyttä, liikkeen rytmiä, yhdistelykykyä, liikkuvuutta, nopeustekijöitä sekä rotaatiota ja muita lajitaitoja.

Ryhmä harjoittelee jäällä 4krt/vko ja oheisissa 3-4krt/vko. 

K1-ryhmästä on mahdollisuus jatkaa harrastusta K2-, Axelit-, Ritit- tai Valssit-ryhmässä. Valmentajat tekevät ryhmäsiirrot luistelijan taitotason, iän, motivaation ja urheilullisten elämäntapojen perusteella.

Harjoitusajat

Valmentaja/Tränare: Jenni Simpanen

Yhteystiedot/Kontakt information: jenni.simpanen.js@gmail.com