K1

Kilparyhmä K1

Odottaa täydennystä Minit-ryhmästä.

K1-ryhmä on seuran Minit-ryhmästä siirtyville luistelijoille, joiden tavoitteena on päästä kilpailemaan. Ryhmässä tehdään mahdollisesti ensimmäinen Tintit-kilpailusarjaan tähtäävä ryhmäohjelma. Luistelijat pääsevät kilpailemaan ensin seuran omissa kilpailutapahtumissa, jonka jälkeen on mahdollista siirtyä kisaamaan alueellisesti, mikäli valmentajat katsovat luistelijan olevan siihen valmis.

Ryhmässä harjoitellaan perusluistelua, helpoimpia askeleita ja käännöksiä, monipuolisesti liukuja, peruspiruetteja sekä yksöishyppyjä. Oheisharjoittelu tukee jäällä tehtävää luisteluharjoittelua sekä vahvistaa monipuolisesti luistelijan liikuntataitoja. Oheisissa harjoitellaan motorisian perustaitoja, tasapainoa, ketteryyttä, liikkeen rytmiä, yhdistelykykyä, liikkuvuutta, nopeustekijöitä sekä rotaatiota ja muita lajitaitoja.

Ryhmä harjoittelee jäällä 4krt/vko ja oheisissa 3-4krt/vko. 

K1-ryhmästä on mahdollisuus jatkaa harrastusta K2- tai Valssit-ryhmässä. Valmentajat tekevät ryhmäsiirrot luistelijan taitotason, iän, motivaation ja urheilullisten elämäntapojen perusteella.

Harjoitusajat

Valmentaja/Tränare: 

Yhteystiedot/Kontakt information: