K2

Kilparyhmä K2

K2-ryhmässä luistelee noin 8 - 14 vuotiaita luistelijoita, jotka kilpailevat Silmuissa, Noviiseissa ja Aluesarjoissa. Ryhmän tavoitteena on kilpailemiseen tähtäävä taitoluisteluharrastus, luistelun ilo ja onnistumisien kokeminen. Ryhmän tavoitteena on kehittää luistelijoiden taitoja harjoitella itsenäisesti, tavoitteellisesti ja pitkäjänteisesti sekä opettaa urheilullisia elämäntapoja.

Ryhmässä harjoitellaan vahvaa ja äänetöntä perusluistelua sekä vaikeampia askeleita, liukuja monipuolisesti, kaikkia kaksoishyppyjä ja niiden yhdistelmiä, vaikeampia piruetteja ja niiden yhdistelmiä mutta myös peruspiruetteja, musiikin tulkintaa sekä kilpailuohjelmien suoritusvarmuutta.

Harjoitukset jäällä 7krt/vko ja oheiset 7krt/vko. Oheisissa harjoitellaan koordinatiivisiä osatekijöitä, maksimirotaatiota, nopeustaitavuutta, kehonhallintaa, lihaskuntoa, nopeusvoimaa, perusliikkuvuutta ja lajille ominaista liikkuvuutta sekä aerobista harjoittelua. Lisäksi omatoimiset alku- ja loppuverryttelyt valmentajan ohjeistuksen mukaisesti.

K2-ryhmästä on mahdollisuus jatkaa harrastusta K1-, Taitajat- tai Alueryhmässä. Valmentajat tekevät ryhmäsiirrot luistelijan taitotason, iän, motivaation sekä urheilullisten elämäntapojen perusteella.

Harjoitusajat

Valmentaja/Tränare: Hennette Toivanen

Yhteystiedot/Kontakt information: coachhennette.vlk@gmail.com, puh. 050 5504997