K3

Kilparyhmä K3

K3A

K3A-ryhmässä luistelee noin 8 – 12 vuotiaita luistelijoita. K3A-ryhmän luistelijat kilpailevat Mineissä, B-silmuissa, Aluesilmuissa tai Aluedebytanteissa. Ryhmän luistelijoilla on omat kilpailuohjelmat ja he kilpailevat alueellisella tasolla.

Ryhmän tavoitteena on kehittää luistelijoiden taitoja harjoitella itsenäisesti, tavoitteellisesti ja pitkäjänteisesti sekä opettaa urheilullisia elämäntapoja. Ryhmässä harjoitellaan hyvää perusluistelutaitoja, vaikeampia askeleita, liukuja, yksöishyppyjä ja ensimmäisiä kaksoishyppyjä, peruspiruetteja ja niiden variaatioita sekä musiikin tulkintaa.

Harjoitukset jäällä 6krt/vko ja oheiset 6krt/vko. Oheisharjoittelu tukee jäällä tehtävää luisteluharjoittelua sekä vahvistaa monipuolisesti luistelijan liikuntataitoja. Oheisissa harjoitellaan motorisian perustaitoja, tasapainoa, ketteryyttä, liikkeen rytmiä, yhdistelykykyä, suuntautumiskykyä, rotaatiota, liikkuvuutta, nopeustekijöitä sekä voimaa lihaskuntoharjoittelun ja kehonhallinnan kautta.

K3-ryhmästä on mahdollisuus jatkaa harrastusta K2- tai Taitajat-ryhmässä. Valmentajat tekevät ryhmäsiirrot luistelijan taitotason, iän, motivaation sekä urheilullisten elämäntapojen perusteella.

 

 

K3B

K3B-ryhmässä luistelee noin 7 – 9 vuotiaita luistelijoita. K3B-ryhmän luistelijat kilpailevat Tinteissä ja Mineissä. Luistlijoilla on ryhmäkilpailuohjelma ja luistelijat kilpailevat seuratasolla tai alueellisesti taitotasosta riippuen.

Ryhmän tavoitteena on kehittää luistelijoiden taitoja harjoitella itsenäisesti, tavoitteellisesti ja pitkäjänteisesti sekä opettaa urheilullisia elämäntapoja. Ryhmässä harjoitellaan hyvää perusluistelutaitoa, monipuolisesti erilaisia liukuja, kaikkia yksöishyppyjä ja yksöisakselia, peruspiruetteja sekä musiikkiin luistelua.

Harjoitukset jäällä 6krt/vko ja oheiset 5krt/vko. Oheisharjoittelu tukee jäällä tehtävää luisteluharjoittelua sekä vahvistaa monipuolisesti luistelijan liikuntataitoja. Oheisissa harjoitellaan motorisian perustaitoja, tasapainoa, ketteryyttä, liikkeen rytmiä, yhdistelykykyä, rotaatiota, liikkuvuutta, nopeustekijöitä sekä voimaa lihaskuntoharjoittelun ja kehonhallinnan kautta.

Harjoitusajat

Valmentajat/Tränare: Emmi Tankka (K3A) ja Veera Lehmuskallio (K3B)

Yhteystiedot/Kontakt information: emmi.tankka@gmail.com, puh. 050 5533591 ja veera.lehmuskallio@gmail.com