K4

Kilparyhmä K4

K4-ryhmä on ensimmäinen kilparyhmä, jossa luistelee noin 5 – 8 vuotiaita luistelijoita. K4-ryhmässä luistelijat saavat ensimmäisen ryhmäkilpailuohjelman ja kilpaileminen aloitetaan seurakilpailuissa. Kun luistelija on saavuttanut riittävän taitotason, voi hän päästä kilpailemaan alueellisella tasolla Tintit-sarjassa.

Ryhmän tavoitteena on kehittää luistelijoiden taitoja harjoitella itsenäisesti, tavoitteellisesti ja pitkäjänteisesti sekä opettaa urheilullisia elämäntapoja ja omista välineistä huolehtimista. Ryhmässä harjoitellaan taitoluistelun perusaskeleita, yksöishyppyjä, kaikkia peruspiruetteja, monipuolisesti erilaisia liukuja sekä musiikkiin luistelua.

Harjoitukset jäällä 5krt/vko ja oheiset 4krt/vko. Oheisharjoittelu tukee jäällä tehtävää luisteluharjoittelua sekä vahvistaa monipuolisesti luistelijan liikuntataitoja. Oheisissa harjoitellaan motorisian perustaitoja, tasapainoa, ketteryyttä, liikkeen rytmiä, yhdistelykykyä, rotaatiota, liikkuvuutta sekä nopeustekijöitä.

K4-ryhmästä on mahdollisuus jatkaa harrastusta K3-, Taitajat- tai Harrasteryhmässä. Valmentajat tekevät ryhmäsiirrot luistelijan taitotason, iän, motivaation sekä urheilullisten elämäntapojen perusteella.

Harjoitusajat

Valmentaja/Tränare: Alisa Flinck

Yhteystiedot/Kontakt information: alisa.flinck@gmail.com