T - Taitajat

Taitajat

Taitajissa luistelee eri tasoisia 7-17-vuotiaita luistelijoita, jotka luistelevat harrastemielessä ja haluavat osallistua kilpailuihin. Ryhmän luistelijat kilpailevat taitotasoaan vastaavassa sarjassa, joko Taitajat-sarjassa tai aluesarjassa.

Ryhmän tavoitteena on harrastemainen taitoluisteluharrastus, luistelun ilo ja onnistumisien kokeminen. Ryhmän tavoitteena on kehittää luistelijoiden taitoja harjoitella itsenäisesti, tavoitteellisesti ja pitkäjänteisesti sekä opettaa urheilullisia elämäntapoja.

Ryhmässä harjoitellaan taitoluistelun peruselementtejä kuten hyvää perusluistelua, vaikeampia askeleita, liukuja, peruspiruetteja ja niiden variaatioita, yksöis- ja kaksoishyppyjä ja niiden yhdistelmiä, musiikkin luistelua sekä esittämistä. Ryhmäläiset harjoittelevat eri elementtejä oman taitotasonsa mukaisesti.

Harjoitukset jäällä 3-4krt/vko ja oheiset 3krt/vko. Oheisharjoittelu tukee jäällä tehtävää luisteluharjoittelua sekä vahvistaa monipuolisesti luistelijan liikuntataitoja.

Taitajista on mahdollisuus jatkaa harrastusta A-, K3 tai K2-ryhmässä. Valmentajat tekevät ryhmäsiirrot luistelijan taitotason, iän, motivaation sekä urheilullisten elämäntapojen perusteella.

Harjoitusajat

Valmentaja/Tränare: Emmi Tankka

Yhteystiedot/Kontakt information: emmi.tankka@gmail.com, puh. 050 5533591