Taitoluistelukoulu / Konståkningsskola

Taitoluistelukoulu - pienten luistelijoiden oma ryhmä!

Taitoluistelukoulu (TLK) on suunnattu noin 4 – 7-vuotiaille lapsille. Luistelijat ovat luistelukoulusta jatkaneita ja luisteluharrastuksen alkutaipaleella olevia nuoria luistelijoita. Myös uudet, perusluistelutaidon osaavat, luistelijat ovat tervetulleita ryhmään. Luistelijat jaetaan harjoituksissa taitotasojen mukaisiin pienryhmiin, joissa harjoittelu tapahtuu oman ohjaajan/valmentajan opastuksella. 

TLK:n tavoitteena on harrastemainen taitoluisteluharrastus, luistelun ilo ja onnistumisien kokeminen. TLK:ssa harjoitellaan ensimmäisiä taitoluistelun peruselementtejä kuten hyvää perusluistelua, askeleita, liukuja, piruetteja ja yksöishyppyjä.

Harjoitukset jäällä 2krt/vko ja oheiset 2krt/vko. Oheisharjoittelu tukee jäällä tehtävää luisteluharjoittelua sekä vahvistaa monipuolisesti luistelijan liikuntataitoja. Oheisissa keskitytään perusliikuntataitoihin, tasapainoon sekä lajitaitoihin.

TLK:sta on mahdollisuus jatkaa harrastusta Kehitysryhmässä tai Harrastajissa. Valmentajat tekevät ryhmäsiirrot luistelijan taitotason, iän, motivaation ja urheilullisten elämäntapojen perusteella.

Harjoitusajat

Valmentajat/Tränare: Emmi Luopajärvi, Anni Tankka, Hanna Koski

Yhteystiedot/Kontakt information: emmluo@gmail.com, anni.tankka@gmail.com, hanna3koski@gmail.com

Hinta/Pris: 65€/kk+jäsenmaksu 20€ (laskutetaan kerran kaudessa)+STLL:n Harrastepassi 

Lisätietoa Harrastepassista/Info om träningspassen: https://www.stll.fi/luistelijalle/lisenssit-ja-vakuutukset/ohje-lisenssin-ostoon/harrasteluistelupassit/

Vaasan Luistinkerho ja Vaasan Sportin Juniorit tekevät luistelukoulun lisäksi yhteistyötä TLK:n ja Eezy-liigan osalta. Eezy-liigan kiekkokoulusta saat lisätietoa JuniorSportin sivuilta.

Ilmoittautuminen TLK:n tutustumisjaksolle

*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.