DVD / Blu-ray tilaus

VAIANA näytöslevyt nyt myynnissä!

 

Nyt on mahdollisuus palata pitkän odotuksen jälkeen kevään 2018 näytöstunnelmiin! Levy on hieno muisto upeasta esityksestä ja varmasti mieleinen lahja esimerkiksi isovanhemmille tai sukulaisille. Kannattaa siis muistaa kirjoittaa levy Joulupukille lähtevään toivelistaan tai alla olevaan tilauslomakkeeseen.

Levyjen myyntituotoilla on tarkoitus hankkia seuralle tietokone, joka on oman seuran kilpailujen aikana välttämätön. Tietokonetta voidaan hyödyntää joko pistelaskussa tai ISU-sarjojen pakollisissa tuomarointikuvauksissa. Mikäli tuotto ei ole riittävä laitehankintaan, tuotto tilitetään seuran tilille.

Tänä vuonna yleisiä näytöksiä oli kaksi ja molemmat esitettiin samana päivänä. Kummatkin näytökset on kuvattuna ja mahdollista tilata tallenteena joko yhdelle levylle poltettuna tai erillisinä levyinä.

1. näytös kuvattiin katsomon yläosasta. Kuvakulma on laajempi kuin jälkimmäisen näytöksen kuvauksessa

2. näytös on kuvattu jään reunalta, jolloin myös luistelijat ovat lähempänä kameraa.

Kuvaus noudattaa siis hyvin pitkälle viime vuoden kaavaa, niin kuvakulmien kuin kuvanlaadun kannalta. Näytös on kuvattu ammattitason kameralla ja kuvanlaatu on varsin hyvä, etenkin Blu-Ray vaihtoehdossa. 

Mediavaihtoehdot

Levyjä on saatavilla kahdessa eri levyformaatissa, DVD ja Blu-ray. Mikäli kotoa löytyy Blu-ray soitin, suosittelemme ehdottomasti Blu-ray -levyn hankintaa paremman kuvanlaadun vuoksi. Molemmat levyvaihtoehdot toimitetaan laadukkaissa DVD-koteloissa.

Blu-Ray -levyn resolution on 1920x1080 pikseliä. Isomman pikselimäärän vuoksi, Blu-Ray -tallenteessa on huomattavasti parempi kuvanlaatu kuin DVD-levyssä. Levy on tyypiltään BD-R (25Gb). 

DVD -levyn resoluutio on 720×576 pikseliä. Pienemmästä pikselimäärästä johtuen kuva ei ole yhtä terävä kuin HD tasoisessa blu-ray levyssä. Levy on tyypiltään DVD+R DL (8,5Gb). 

 

Levyjen toimitus

Levyt toimitetaan joko postittamalla tai jäähallille luistelijan henkilökohtaiseen lokeropaikkaan. Mikäli levy toimitetaan postittamalla, hintaan lisätään 3€ postituskulut (kotimaan 2-luokka).

Tilaajille joilla ei ole jäähallilla henkilökohtaista säilytyslokeroa, levyt toimitetaan postittamalla. Levyjä on myös mahdollista saada 18.12.2018 järjestettävän joulujuhlan yhteydessä. Varmistaaksesi että saat varmasti levyn joulujuhlan yhteydessä, tilaus tulisi tehdä ennakkoon tämän sivuston kautta. Ennakkoon tilaamattomia levyjä tehdään vain rajoitettu määrä.

 

Hinnat:

1. näytöksen esitys 12€ + mahdollinen 3€ postikulu

2. näytöksen esitys 12€ + mahdollinen 3€ postikulu

1. näytös ja 2. näytös samalla levyllä  17€ + mahdollinen 3€ postikulu

Levyjen myynnin tuotto käytetään kokonaisuudessaan seuran hyväksi osana varainhankintaa. Kuvaus ja tallenteiden editointi on tehty talkootyönä jo 7. vuotta peräkkäin. 

 

Levyjen tilaus

Täytä levytilaus oheiselle lomakkeelle ja suorita maksu tilille FI8939390050648724. Kirjoita maksun saajaksi Kai Olkinuora ja viestikenttään tilaksessa käytetyn henkilön nimi. Levyillä noin viikon toimitusaika tilauksesta. Levy(t) toimitetaan, kun rahat näkyvät tilillä. Mikäli haluat nopeuttaa toimitusta, lähetä kuittikopio verkkopankkimaksusta osoitteeseen varustetori@gmail.com

Miksi rahat eivät mene suoraan seuran tilille?

  • Levyjen toimittaminen on nopeampaa, kun levyjen toimittaja pystyy itse seuraamaan maksutilannetta. Tämä keventää myös rahastonhoitajan taakkaa.

  • Jokainen tilitapahtuma seuran tilillä maksaa. Jotta tuotto menisi kokonaisuudessaan seuran hyväksi, rahat on järkevämpi tilittää yhtenä kertasuorituksena seuran tilille. Tällä menettelyllä on myös levyn hintaa alentava vaikutus.

Päätyvätkö rahat varmasti seuran hyväksi?

  • Jokainen tilaus tallentuu seuran internetsivuille. Tätä kautta hallitus pystyy seuraamaan tilauksia, sekä sitä paljonko kampanja tuottaa rahaa. 

  • Tilillä johon rahat tilapäisesti ohjataan, ei ole muita tilitapahtumia. Hallitukselle toimitetaan tiliote tilityksen yhteydessä.

*
*
*

Mikäli haluat tilata useamman kuin yhden kopion, tai haluat muuten antaa lisätietoa, kirjoita se infokenttään. Kirjaa infokentään myös varastolokerosi numero, johon levy toimitetaan. 

 

 

Katuosoite ja postinumero täytetään vain silloin, jos levy toimitetaan postittamalla!

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.