VLK hakee päätoimista valmentajaa

8.5.2018 klo 12:00

Etsimme yksinluistelun päätoimista VALMENTAJAA

 

Valmentaja vastaa kilpailevien yksinluistelijoiden valmennuksesta ja sen suunnittelusta yhteistyössä toisten valmentajien sekä seurajohdon kanssa.

Työnkuva ja nimike muotoutuvat tarkemmin hakijan kokemuksen ja toivomuksien mukaan, painottuen kuitenkin tavoitteellisesti kilpailevien yksinluistelijoiden sekä harrastekilpaluistelijoiden valmennukseen.

Toivomme sinulta valmentajakoulutusta, omaa luistelutaustaa, kokemusta taitoluisteluvalmentajan työstä, tavoitteellista ja innostunutta valmennusotetta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä positiivista ja motivoitunutta asennetta. Työssä toimimisen edellytyksenä on mahdollisuus tehdä myös ilta- ja viikonlopputyötä. Arvostamme koreografista osaamista.

Seuramme tarjoaa sinulle positiivisen ja kannustavan ilmapiirin, mukavat työtoverit, mahdollisuuden vaikuttaa omaan työnkuvaan sekä kehittyä omassa työssä.

Työpaikan osoite on Vaasan Sähkö Arena, Rinnakkaistie 1.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Pyydämme lähettämään hakemuksen palkkatoivomuksineen sekä CV:n 3.6.2018 mennessä sähköpostilla osoitteeseen hallitus1@vaasanluistinkerho.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa pj Mikko Pekkarinen mikko.pekkarinen@vaasanluistinkerho.fi, puh.0440 231160