Vaasan Luistinkerho etsii päätoimista valmentajaa

18.3.2020

Valmentaja toimii koko valmennustiimin esimiehenä ja vastaa kilpailevien yksinluistelijoiden valmennuksesta ja valmennuksen suunnittelusta ja kehittämisestä yhteistyössä valmennusryhmän sekä seurajohdon kanssa. Arvostamme halua sitoutua pitkäaikaiseen kehitystyöhön.

Hän laatii kaikille ryhmille ryhmäkohtaiset valmennussuunnitelmat yhdessä ryhmien vastuuvalmentajien kanssa. 

Valmentaja toimii edistyneimpien kilpa-ryhmien, K1 ja K2, vastuuvalmentajana, sekä osallistuu ajoittain kaikkien ryhmien valmennukseen yhdessä k.o. ryhmän vastuuvalmentajan kanssa.

Työnkuva ja nimike muotoutuu tarkemmin hakijan kokemuksen ja toivomuksien mukaan, painottuen kuitenkin valmennuksen kokonaisvaltaiseen kehittämiseen ja suunniteluun, sekä tavoitteellisesti kilpailevien yksinluistelijoiden valmennukseen.

Tehtävä edellyttää valmentajakoulutusta, omaa luistelutaustaa, kokemusta taitoluisteluvalmentajan työstä, tavoitteellista ja innostunutta valmennusotetta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä positiivista ja motivoitunutta asennetta. Edellytämme mahdollisuutta tehdä ilta- ja viikonlopputyötä. Arvostamme koreografista osaamista. 

Työ alkaa 1.8.2020.

Pyydämme lähettämään hakemuksen palkkatoivomuksineen sekä CV:n sähköpostilla osoitteeseen hallitus1 (a) vaasanluistinkerho.fi 

Hakuaika 15.6.2020 asti, paikka voidaan täyttää ennen hakuajan päättymistä, mikäli tehtävään löytyy sopiva henkilö ennen hakuajan umpeutumista. 

Lisätietoja tehtävistä antaa pj Bernt Strandvall

puheenjohtaja (a) vaasanluistinkerho.fi, puh.050-545 5246