Tiedote: myClub-palvelun käyttöönotto

30.6.2023 klo 15:00

Tärkeä tiedote

myClub on urheiluseurojen jäsenpalvelu, jolla seuramme hallinnoi jäsenten läsnäoloseurantaa, jäsenrekisteriä, tapahtumailmoittautumisia ja jäsentiedotteita.

Jatkossa viestintä tapahtuu pääasiassa myClubin kautta, joten erilliset Telegram-ryhmät tulevat poistumaan ylimenokauden jälkeen viestintäkanavana, tästä ajankohdasta ilmoitamme vielä erikseen.

Tulet saamaan palvelun aktivointisähköpostin 1.7.2023. Tarkistathan roskapostikansiosi, jos viestiä ei ole tullut.

Jäsenenä saat käyttöoikeuden myClubiin (jäsentilin), jolla voi ylläpitää itse kätevästi omia yhteystietoja ja saat jäsentiedotteet automaattisesti omalle jäsensivullesi. 

Omalta jäsensivultasi voit myös ilmoittautua helposti seuran avoimiin tapahtumiin ja seurata omaa harjoitteluaktiivisuutta. Useampi henkilö (esim. molemmat vanhemmat) voi hallinnoida yhtä jäsentiliä.

myClub on helppokäyttöinen web-sovellus, joka toimii kaikissa yleisimmissä selaimissa. myClubista löytyy myös mobiilisovellus, jonka voi ladata maksutta sovelluskaupasta: iOS ja Android

Palvelu löytyy osoitteesta https://vlk.myclub.fi/

Kaikki tietoliikenne on myClubissa suojattua, ja salasanat ovat järjestelmässä vahvasti salattuja. Ohjeita myClubin käyttöön löydät täältä: https://help.myclub.fi

 

Mikäli sinulla on kysyttävää myClubista, voit ottaa yhteyttä seuramme myClub-vastaavaan: 

Ville Isomaa, ville.isomaa@vaasanluistinkerho.fi