Peter Pan (2016)

Peter Pan ystävineen valloittaa Vaasan jäähallin huhtikuussa!


"Olipa kerran Kultasten perhe, johon kuuluivat Leena, Jukka, Mikko, äiti ja isä sekä perheen Nana-koira. Eräänä yönä taivaalla sädehtivien tähtien lomassa seikkailvat myös lasten saduista tutut Peter Pan ja Helinä-keiju. Tänä yönä Peter Pan päättää vierailla Kultasten perheen luona tutustuen perheen lapsiin. Peter Panin johdolla lapset opettelevat lentämään keijupölyn avulla ja matka kaukaiseen Mikämikämaahan voi alkaa..."


Tänä keväänä taitoluisteluseura Vaasan Luistinkerho Vasa Skrinnskoklubb ry:n kevätnäytöksenä luistellaan klassikkosatu Peter Pan. Kaikki seuramme luistelijat aina pienimmistä luistelukoululaisista aikuisluistelijoihin esiintyvät näytöksessä. Luvassa onkin upeita esityksiä sekä taitoluistelun lumoa koko viikonlopun ajan!

Yleisöesitykset:

  • lauantaina 16.4. klo 16:00
  • sunnuntaina 17.4. klo 14:00

Päiväkoti- ja koululaisryhmille suunnattu näytös:

  • maanantaina 18.4. klo 9:30

Liput:

  • aikuiset 10€
  • lapset (alle 10v) 5€

Ennakkolipunmyynti:

  • maanantaina 11.4. ja torstaina 14.4. klo 17:30-18:30 jäähallin ala-aulassa, varaathan käteistä mukaan ja mieluiten tasarahan

Kevätnäytöksen esityskieli on suomi ja ruotsi. Tuttu tarina, musiikki ja universaali liikekieli takaavat sen, että esitys sopii niin lapsille, nuorille kuin vanhemmillekin katsojille kielestä riippumatta. Näytöksen kesto noin 1h 30min sisältäen väliajan.

Tule nauttimaan sadun taiasta sekä upeista luisteluesityksistä Vaasa Areenalle, Rinnakkaistie 1 Vaasa. 


Tunnelmia Peter Pan -kevätnäytöksestä