Vaasan Luistinkerho etsii päävalmentajaa

14.2.2019

 

Etsimme yksinluistelun päätoimista PÄÄVALMENTAJAA

 

Valmentaja vastaa ryhmien valmennuksesta, valmennuslinjauksista ja tuntien suunnittelusta yhdessä muiden valmentajiemme kanssa, painottuen kuitenkin kilpailevien yksinluistelijoiden valmennukseen ja sen suunnitteluun. Valmennustyön ohella toimit yhteistyössä seurajohdon kanssa seuran kehittämiseen ja muuhun seuratoimintaan liittyvissä asioissa.

Työnkuva ja nimike muotoutuu tarkemmin hakijan kokemuksen ja toivomuksien mukaan, painottuen kuitenkin tavoitteellisesti kilpailevien yksinluistelijoiden sekä harrastekilpaluistelijoiden valmennukseen.

Tehtävä edellyttää valmentajakoulutusta, omaa luistelutaustaa, kokemusta taitoluisteluvalmentajan työstä, tavoitteellista ja innostunutta valmennusotetta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä positiivista ja motivoitunutta asennetta. Edellytämme mahdollisuutta tehdä ilta- ja viikonlopputyöhön. Arvostamme koreografista osaamista.

 

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Pyydämme lähettämään hakemuksen palkkatoivomuksineen sekä CV:n 08.04.2019 mennessä sähköpostilla osoitteeseen hallitus1@vaasanluistinkerho.fi

 

Lisätietoja tehtävästä antaa pj Mikko Pekkarinen

mikko.pekkarinen@vaasanluistinkerho.fi, puh.0440 231160