Kilpailut tulossa - miten toimin

Kilpailukutsut tulevat kilpailuvastaavalle, joka ilmoittaa päävalmentajalle saapuneesta kilpailukutsusta ja hän päättää osallistummeko kyseiseen kilpailuun.

Mikäli päävalmentaja päättää, että kisaan osallistutaan, kilpailuvastaava laittaa perheille sähköpostissa kilpailun dokumentit ja ohjeistaa, kuinka osallistuminen vahvistetaan.

Kilpailuun osallistuva maksaa ilmoittautumismaksun siten, että rahastonhoitaja laskuttaa  perheitä, niistä kisoista, joissa luistelija on ollut. Ilmoittautumismaksun lisäksi laskutetaan tuomarikuluista/kisa.  

Kilpailuihin ei voi osallistua mikäli on kaksi tai useampi kuukausimaksu maksamatta.

Kilpailevalla luistelijalla täytyy olla maksettuna kilpailulisenssi tai kilpailulupa.  Kilpailulisenssin ja kilpailuluvan voi ottaa STLL sivujen kautta. Sivuilla on hyvät ohjeet asiasta. https://go.hoika.net/public/SeuranValinta.aspx?ryhma=suomentaitoluisteluliittory​

Silmu A, Debytanttien, Kansallisten Noviisien, SM-noviisien ja Kansallisten Junioreiden täytyy tehdä kilpailuohjelmistaan elementtilistat. STLL sivuilta löytyy valmiit lomakkeet ja elementtien lyhenteet niin vapaaohjemaan kuin lyhyt-ja vapaaohjelmaan.
http://www.stll.fi/tapahtumat-kilpailut/kilpailuasiat/kotimaan-kilpailuasiat/lomakkeet/

Mikäli jotain kysyttävää laittakaa viestiä,
 Kilpailuvastaava