Kilpailut tulossa - miten toimin

Kilpailukutsut tulevat kilpailuvastaavalle, joka ilmoittaa päävalmentajalle saapuneesta kilpailukutsusta ja hän päättää osallistummeko kyseiseen kilpailuun.

Mikäli päävalmentaja päättää, että kisaan osallistutaan, kilpailuvastaava laittaa kilpailukutsun ja ilmoittautumislomakkeen kotisivujen Kilpailut-osioonIlmoittautumislomakkeeseen voi kirjoittaa nimensä sekä tietonsa osoittaakseen halukkuuden osallistua kisaan. 


Ilmoittautumislomake on seuran nettisivuilla sähköisenä. Kilpailukutsussa on pyyntö, että kilpailijat ilmoitetaan kisaan karsintajärjestyksessä. Tämän järjestyksen  tekee päävalmentaja, jonka jälkeen kilpailuvastaava ilmoittaa luistelijat kisaan päävalmentajan tekemässä karsintajärjestyksessä. Useimmiten pohjoisenalueen seuran järjestämiin kisoihin pääsevät kaikki halukkaat, kun taas muualla Suomessa järjestettäviin kisoihin useimmiten otetaan   vain muutama luistelijaa/sarja. Ilmoittautumistaululle ja kilpailut -sivustolle tulee lista kilpailuun päässeistä ja aikataulut sekä luistelujärjestykset.


Kilpailuun osallistuva maksaa ilmoittautumismaksun siten, että rahastonhoitaja laskuttaa puolivuosittain perheitä, niistä kisoista, joissa luistelija on ollut. Ilmoittautumismaksun lisäksi laskutetaan tuomarikuluista/kisa.  

Kilpailuihin ei voi osallistua mikäli on kaksi tai useampi kuukausimaksu maksamatta.

Kilpailevalla luistelijalla täytyy olla maksettuna kilpailulisenssi tai kilpailulupa.  Kilpailulisenssin ja kilpailuluvan voi ottaa STLL sivujen kautta. Sivuilla on hyvät ohjeet asiasta. https://go.hoika.net/public/SeuranValinta.aspx?ryhma=suomentaitoluisteluliittory​

Silmu A, Debytanttien, Kansallisten Noviisien, SM-noviisien ja Kansallisten Junioreiden täytyy tehdä kilpailuohjelmistaan elementtilistat. STLL sivuilta löytyy valmiit lomakkeet ja elementtien lyhenteet niin vapaaohjemaan kuin lyhyt-ja vapaaohjelmaan.
http://www.stll.fi/tapahtumat-kilpailut/kilpailuasiat/kotimaan-kilpailuasiat/lomakkeet/

Kilpailuvastaava tarvitsee kaikista kilpailevista luistelijoista nimen, syntymäajan sekä päivämäärän(ppkkvv) milloin kilpailulisenssi tai kilpailulupa on maksettu sekä Sportti-ID:n ja sarja, jossa luistelee sekä Silmu A sarjasta ylöspäin elementtilistat. Em. tiedot tulee lähettää kilpailuvastaavalle sähköpostitse kilpailuvastaava@vaasanluistinkerho.fi

Mikäli jotain kysyttävää laittakaa viestiä,
 Kilpailuvastaava