Terveisiä hallituksen ja valmennuksen strategiapäiviltä

8.5.2023 klo 21:30

Mihin eri sidosryhmämme kuuluvat RACI-taulukossa
Mihin eri sidosryhmämme kuuluvat RACI-taulukossa
Arvojen määrittelyä
Arvojen määrittelyä
Melkein kaikki osallistujat samassa kuvassa. Suvi kuvaajana.
Melkein kaikki osallistujat samassa kuvassa. Suvi kuvaajana.

Seuramme hallitus ja päätoimiset valmentajat istahtivat yhteisen pöydän ääreen perjantaina 5.5.2023. Pohdimme ensin missä seurana olemme ja mikä on yhteinen tahtotila siitä, minne haluamme seurana edetä. Teimme tulevaisuuden suhteen yhteiset päätökset, johon jokainen osallistunut halusi sitoutua. 

Agendalla olivat mm. seuran arvot, työhyvinvointi, yhteiset tavoitteet ja niiden seuranta sekä Tähtiseurahanke. Tässä vain muutama asia mainittuina. Reilun neljän tunnin antoisaa keskustelua on mahdoton tiivistää lyhyesti.

Asiat ovat sellaisia, jotka tulevat näkymään jatkossa enenevissä määrin jokapäiväisessä toiminnassa: olipa kyseessä valmentaja, hallituksen jäsen, luistelija taikka luistelijan vanhemmat. Tämä ei tapahdu hetkessä, asioita tullaan ns. jalkauttamaan askel kerrallaan. Huolella. Se missä on nyt aikataulu on lukittu: Tähtiseurahanke.

Tähtiseurahanke on iso ponnistus ja siksi toivomme, että tähän mahdollisimman moni seuran jäsen antaisi oman panoksensa. Panoksen ei tarvitse olla suuri mutta kaikki pienikin apu otetaan ilolla vastaan. Tämä helpottaa meitä tämän tavoitteen saavuttamiseksi. Asiasta tulee myöhemmin enemmän tietoa mutta tässä näin pieni ennakko asiaan liittyen

Sivussa myös muutama kuva strategiapäiviltä

Hallituksen puolesta

Ville Isomaa, varapuheenjohtaja