Tintit

Tintit - pienten luistelijoiden oma ryhmä!

Tintit on suunnattu noin 4 – 7-vuotiaille lapsille. Luistelijat ovat luistelukoulusta jatkaneita ja luisteluharrastuksen alkutaipaleella olevia nuoria luistelijoita. Myös uudet, perusluistelutaidon osaavat, luistelijat ovat tervetulleita ryhmään. Luistelijat jaetaan tarvittaessa harjoituksissa taitotasojen mukaisiin pienryhmiin, joissa harjoittelu tapahtuu oman ohjaajan/valmentajan opastuksella. 

Tinttien tavoitteena on harrastemainen taitoluisteluharrastus, luistelun ilo ja onnistumisien kokeminen. Tinteissä harjoitellaan ensimmäisiä taitoluistelun peruselementtejä kuten perusluistelua, askeleita, liukuja, piruetteja sekä hyppyjä.

Ryhmä harjoittelee jäällä 2krt/vko ja oheisissa 2krt/vko. Oheisharjoittelu tukee jäällä tehtävää luisteluharjoittelua sekä vahvistaa monipuolisesti luistelijan liikuntataitoja. Oheisissa keskitytään perusliikuntataitoihin, tasapainoon sekä lajitaitoihin.

Tinteistä on mahdollisuus jatkaa harrastusta Minit- tai Valssit-ryhmässä. Valmentajat tekevät ryhmäsiirrot luistelijan taitotason, iän, motivaation ja urheilullisten elämäntapojen perusteella.

Harjoitusajat

Valmentajat/Tränare: Venla Toivonen ja Alexandra Finne

Yhteystiedot/Kontakt information: venlatoivonen.vlk@gmail.com

Hinta/Pris: 100 €/kk+jäsenmaksu 20€ (laskutetaan kerran kaudessa)+STLL:n Harrastepassi 

Lisätietoa Harrastepassista/Info om träningspassen: https://www.stll.fi/luistelijalle/lisenssit-ja-vakuutukset/ohje-lisenssin-ostoon/harrasteluistelupassit/

Vaasan Luistinkerho ja Vaasan Sportin Juniorit tekevät luistelukoulun lisäksi yhteistyötä Tinttien ja Eezy-liigan osalta. Eezy-liigan kiekkokoulusta saat lisätietoa JuniorSportin sivuilta.

Ilmoittautuminen kokeilukerroille

*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.